Polde #1

 
Det är lördag morgon, och Thomas är ledig från jobbet. Han bestämmer sig därför för att gå till gymmet, och han äntrar byggnaden med hurtiga steg.
 
 
Han börjar med att träna en kombinerad maskin, med både arm och ben.. Men blir snabbt avbruten..
 
 
"Äääh, tja! Jag heter Sara.. ehm... vill bara säga att du ser ganska trött ut, och kanske borde ta en paus...hehe" hör Thomas en pipande tjejröst säga.
"Eeehm...tja, okej." svarar han förundrat.
 
 
"Joo, alltså. Det är lätt att överanstränga sig, och du verkade ha rätt tunga vikter, och jag känner inte igen dig här. Vem är du?" sa Sara frågande.
 
 
"Mitt namn är Thomas. Thomas Polde. Jag är rätt ny i området, jag bodde i Sunset Valley förr. Du vet, staden där alla bodde innan? Men så ändrades allting.." sa Thomas suckande.
"Ööööhmmm.. ursäkta?" avbryter en vinkande man med grov röst.
 
 
"Det där är faktiskt min flickvän du pratar med... Du kan inte bara störa sådär. Snälla, gå." ber mannen som Thomas just träffat.
"Lucas..." suckar Sara.
 
 
"Hejdå Sara!" säger Thomas och drar till med en kram, för att irritera den där Lucas ytterligare, innan han går hem från gymmet.
 
 
Klockan har flugit iväg och Thomas beger sig hem. *Värst vilken skummis den där killen var..* tänker han samtidigt som hans telefon burrar till.. Vem kan det vara? 
 
Första delen av Polde är nu släppt, och det kommer snart en till. Vad tycker ni? -

RSS 2.0