Polde #2 - Träffen

 
Den som ringde Thomas var ingen mindre än hans arbetskollega Malin. Hon bjöd med honom på en fest vid ruinerna, det skulle vara riktigt fett där hade hon hört.
 
 
Thomas var lite trött och irriterad sen den konstiga mannen på gymmet, så han frågade lite buttert "Jahapp.. varför bjöd du hit mig då?"
 
 
Malin svarade glatt "Vi har ju det så kul på jobbet, så jag tänkte att det skulle vara kul att hänga utanför! Kom, så går vi och dansar!"
 
 
"Jaha okej! Det är verkligen skitkul att hänga med dig ja, så vad trevligt att du bjöd med mig måste jag allt säga! När kommer DJn?" sa Thomas med en betydligt bättre humör än innan.
 
 
"Han ska komma om någon minut tror jag! Det ser ut att komma mycket folk ju! Riktigt kul ändå." svarade Malin.
 
 
"Ja, jag håller definitvt med! Vill du dansa?" frågade Thomas, och Malin nickade glatt.
 
 
"Thooomaaasss...jag har något jag behöver berätta för dig!" försökte Malin skrika över musikens väsnande.
 
 
"VaAaad sa du? Kom hit lite.." svarade Thomas, smått berusad.
 
 
Och Thomas gick rätt på. Han kysste passionerat Malin, och hans puls ökade med hästlängder. Musiken, stämningen, platsen - allting, det kändes bara så rätt. Han kunde känna hur Malin tyckte detsamma, och han började dra bort henne till en annan del av dansgolvet för att prata.
 
 
"Malin... jag är kanske väldigt impulsiv. Men jag kände mig bara tvungen att kyssa dig. Om du inte vill något mer än ett festhångel så förstår jag verkligen det.." sa Thomas med darrande röst. Malin fnittrade.
 
 
"Jag kände detsamma, det kändes bra. Det är okej att vara snabb." svarade hon och skrattade till. "Ledsen att förstöra stämningen, men den här festen verkar redan ha dött.." la hon till.
 
 
"Ja, jag är också väldigt trött.. men vi ses väl på jobbet imorgon?!" svarade Thomas. "Njaa...jag funderar faktiskt på att sluta.." svarade Malin.
 
 
"Meen va..? Vad tråkigt. Men låt oss ta en sista kort dans, så kommer jag ringa dig i veckan när jag har tid. Fullt upp, du vet." svarade Thomas med hopp i rösten.
 
 
"Det låter väldigt bra, Thomas." svarade Malin och drog sig närmare mot honom.
 
 
<3
 
- Del 2 av Polde är nu klar. Är Malin den rätta för Thomas? Kan han redan veta det..så tidigt? Missa inte nästa spännande del av Polde. -

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0