Polde #1

 
Det är lördag morgon, och Thomas är ledig från jobbet. Han bestämmer sig därför för att gå till gymmet, och han äntrar byggnaden med hurtiga steg.
 
 
Han börjar med att träna en kombinerad maskin, med både arm och ben.. Men blir snabbt avbruten..
 
 
"Äääh, tja! Jag heter Sara.. ehm... vill bara säga att du ser ganska trött ut, och kanske borde ta en paus...hehe" hör Thomas en pipande tjejröst säga.
"Eeehm...tja, okej." svarar han förundrat.
 
 
"Joo, alltså. Det är lätt att överanstränga sig, och du verkade ha rätt tunga vikter, och jag känner inte igen dig här. Vem är du?" sa Sara frågande.
 
 
"Mitt namn är Thomas. Thomas Polde. Jag är rätt ny i området, jag bodde i Sunset Valley förr. Du vet, staden där alla bodde innan? Men så ändrades allting.." sa Thomas suckande.
"Ööööhmmm.. ursäkta?" avbryter en vinkande man med grov röst.
 
 
"Det där är faktiskt min flickvän du pratar med... Du kan inte bara störa sådär. Snälla, gå." ber mannen som Thomas just träffat.
"Lucas..." suckar Sara.
 
 
"Hejdå Sara!" säger Thomas och drar till med en kram, för att irritera den där Lucas ytterligare, innan han går hem från gymmet.
 
 
Klockan har flugit iväg och Thomas beger sig hem. *Värst vilken skummis den där killen var..* tänker han samtidigt som hans telefon burrar till.. Vem kan det vara? 
 
Första delen av Polde är nu släppt, och det kommer snart en till. Vad tycker ni? -

Lär känna.. Thomas Polde

 
"Hejsan. Mitt namn är Thomas Polde. Jag är tjugo år och har nyss flyttat iväg från mina föräldrar på egen hand. Min mamma och pappa dog när jag var fjorton år, och sen dess har jag bott på många olika fosterhem. Min största dröm är att skapa en egen familj, och att hitta - den rätta. Tills dess vill jag tjäna ihop pengar, så att jag kan försörja min framtida familj." 
 
 
"Huset, som jag själv har designat, har jag byggt upp under tiden jag jobbat. Efter några månader av svettiga arbetspass ser det ut såhär. Jag har inte råd med så mycket mer, så jag nöjer mig med det lilla."
 
 
"Jag har ett sovrum, ett arbets/vardagsrum, en matsal, ett badrum och ett kök. Jag behöver inte så mycket mer, fast i framtiden planerar jag att bygga ut det så att jag får plats med mer barn. Jag vill väldigt gärna ha många."
 
 
"Såhär ser matsalen ut, och jag tycker den är fin. Trots att allt är i det billigaste laget, så ger det mig en personlig charm att veta att jag har betalat varenda krona."
 
 
"Mina dagar spenderar jag på en forskningsanläggning. Jag jobbar där varje vardag, från klockan tio till nitton, men många dagar jobbar jag över till tjugoett."
 
 
"Där uppfinner jag saker, tillverkar elixir och pratar med mina medarbetare. Jag har speciellt träffat en tjej vid namn Malin, som är riktigt munter och som jag njuter av att jobba med. Hon gör de långa dagarna på labbet mycket lättare."
 
 
"När jag har tråkigt brukar jag spela på min platta, jag gillar speciellt fotbollsspel. Men jag nöjer mig med det mesta..."
 
Här fick ni en liten snabb presentation av Thomas, den första arvtagaren i denna legacy som jag kommer försöka göra en historia av. Ni kommer få se hans kläder i själva berättelsen, och en del av dessa är CC och det kommer jag isåfall berätta!
 
CC-innehåll i hans outfits:
Hår [xx], Ögonbryn [xx], Skägg [xx], Vardagströja [xx]. 

Dagens nedladdningstips

 
Idag har jag hittat en riktigt fin skaterdress gjord av Margeh-75. Ni hittar den [xx] eller så trycker ni på bilden.
 

RSS 2.0